Inschrijving Muziek meerdaagse geopend

Update van de organisatie: 13-11-2021
Vanwege de nieuwe regels wat betreft sluiting van horeca om 20:00 uur, zal de muziek meerdaagse helaas niet door kunnen gaan eind november.  Hier balen we natuurlijk allemaal enorm van!

Maar uitstel is geen afstel!
We hopen dat we later dit jaar -of anders volgend voorjaar- alsnog een muziek meerdaagse kunnen organiseren.!

Hou dus deze website of onze facebook pagina in de gaten! Zodra we een alternatieve datum weten, zullen we dit meteen kenbaar maken!

De inschrijving pagina voor deelnemende bandjes hieronder, laten we dus ook open staan. Alle aanmeldingen zijn welkom, we weten alleen nog niet voor wanneer dan.

De Merleyn Muziek Meerdaagse:

In 2021 was de muziek meerdaagse gepland van woensdag 24 november tot zondag 28 november…

De Merleyn muziek Meerdaagse bestaat sinds 1999. Sinds die tijd speelden er vele bands zoals, De Staat, Renagede Radio, Hupther, Pulse, Minka, solve the puzzle, Kisterious en vele anderen!

alle bands spelen een optreden van 45 min en het ombouwen tussen de bands duurt maximaal 15 min. 

het Publiek is de grote winnaar, entree is namelijk alle dagen gratis. Voor de bands staan boven koude pilsjes en warme ballen gehakt te wachten!

Bands die zich in de 45 min speeltijd bewijzen en er een geweldig feest van maken spelen vaak gedurende het volgende jaar een avondvullende show in Merleyn. Ook worden bands vaak voorgedragen aan de organisatie om te spelen op Koningsdag in de Grutsraat en het stadsfeest in de Grutstraat.

Wil jij met jou band op het podium bij Merleyn? Meld je dan nu aan via het onderstaande formulier!

Klik hier voor het inschrijf formulier!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *